MujEn Travel je nova turisticka agencija, sa sedištem u srcu Sandžaka, Novom Pazaru, i poslovnicom na Kopaoniku u Vikend naselju, osnovana u decembru 2013.godine. cine je tim mladih profesionalaca punih entuzijazma koji su spremni da odgovore svakom Vašem zahtevu kada je u pitanju kvalitetno proveden odmor. Naša specificnost u odnosu na ostale turisticke agencije na domacem tržištu je u tome što poslujemo kao cerka kompanije MujEn koja poseduje sopstvene smeštajne kapacitete, locirane na krovu Srbije. Naši apartmani povezani su u Apartmantski kompleks MujEn i cine ga tri vile:  MujEn Lux , MujEn Comfort , MujEn .

Vile su izgracene u autenticnom planinskom stilu i opremljene po svetskim standardima koji pružaju svojim gostima jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Arhitektonski stil i opremljenost garantuje Vam odmor i komfort u pravom smislu te reci. Apartmani predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta.

Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagodjeni kako aktivnom tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Bilo da tražite priliku da ucinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronadjete svoj mir i obnovite energiju  ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajuci i opuštajuci se-kod nas ste na pravom mestu.

Wellness&Spa centar omogucava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajucu muziku i primamljiv miris etericnih ulja odaberite masažu koja ce Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz raznoliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, djakuziju, parnom kupatilo, zatvorenom bazenu ili na tepidarujumu sa pogledom na dolinu.

Idealan dan zaokružite prepuštanjem raznolikosti u MujEn restoranu uz odabrane autenticne kulinarske specijalitete sa pažljivo cuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

…MujEn Lux is feeling, not destination…