MujEn Travel je nova turistička agencija sa sedištem u srcu Sandžaka, Novom Pazaru, i poslovnicom na Kopaoniku u Vikend naselju, osnovana u decembru 2013. godine; čine je tim mladih profesionalaca punih entuzijazma, koji su spremni da odgovore svakom Vašem zahtevu kada je u pitanju kvalitetno proveden odmor. Naša specificnost u odnosu na ostale turističke agencije na domaćem tržištu je u tome što poslujemo kao kćerka kompanije MujEn koja poseduje sopstvene smeštajne kapacitete, locirane na krovu Srbije. Naši apartmani povezani su u apartmanski kompleks MujEn i čine ga tri vile:  MujEn Lux, MujEn Comfort, MujEn Classic.

Vile su izgrađene u autentičnom planinskom stilu i opremljene po svetskim standardima koji pružaju svojim gostima jednaki užitak kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni. Arhitektonski stil i opremljenost garantuju Vam odmor i komfor u pravom smislu te reči. Apartmani predstavljaju spoj tradicionalnog i novog doba, savremene arhitekture i planinskog ambijenta.

Svojim ambijentom apartmani su u potpunosti prilagođeni kako aktivnom, tako i pasivnom odmoru poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i porodica.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost ili Vam je potrebno mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke svog slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se, kod nas ste na pravom mestu.

Wellness&Spa centar omogućava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja, odaberite masažu koja će Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz veliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, đakuziju, parnom kupatilu, zatvorenom bazenu ili na tepidarijumu sa pogledom na dolinu.

Idealan dan zaokružite uživanjem u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

…MujEn Lux is feeling, not destination…