MujenLux Wellness & Spa centar Vam nudi

Wellness & Spa centar je uređen u orijentalno-mističnom stilu i omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. U našoj oazi mira Vam nudimo mogućnost da poboljšate kvalitet života i vratite fizičku formu.

Zatvoreni bazen

Zatvoreni bazen opremlljen je turbo džetom, koji je pogodan za plivanje uz otpor i savladavanje snage vode kao i za opuštanje i masažu.

Otvoreni bazen

Idealno mesto za opuštanje i uživanje predstavlja  otvoreni bazen našeg hotela i svojom pojavom predstavlja vrhunac luksuza i prefinjenosti. Bazen je dimenzija 5mx4 i dubine 1,6m, a pored njega nalazi se „plažni bar“  i deo sa ležaljkama

Tursko kupatilo

Tursko kupatilo (Hamam) je važan deo turske kulture, savršen je izbor za relaksaciju nakon stresnog dana ili jednostavno za pročišćavanje organizma i blistavost kože.

Tepidarijum

Tepidarijum (tople keramičke klupe) sa grejnim anatomski oblikovanim kamenim ležajevima, koji blagovremeno deluju na napetu leđnu muskulaturu.

Đakuzi

Đakuzi kade vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema, ublažavaju bol u leđima i omogućavaju dubok i kvaitetan san.

Slana soba

Boravak u slanoj sobi je blagodet za celi organizam. Osećate se lakše, smanjiti umor, stres, napetost, poboljšati san, uspostaviti psihofizičku ravnotežu i podići koncentraciju i radnu sposobnost.

Masaža

Wellness & Spa centar je uređen u orijentalno-mističnom stilu i omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. U našoj oazi mira Vam nudimo mogućnost da poboljšate kvalitet života i vratite fizičku formu.

Sauna

Sauna ima opuštajuće i lekovito dejstvo na kožu i telo i doprinosi boljoj otpornosti organizma. U našem wellness i spa centru možete koristiti finsku i infracrvenu saunu.

MujenLux masaže

Relax masaža celog tela 50 min.

Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Parcijalna masaza 25min.

Relax masaža leđa je parcijalna masaža koja obuhvata vrat, leđa i ruke. Posetite nas orjentali ambijent, a mi Vam garantujemo kompletnu relaksaciju napetih delova tela.

Terapeutska masaža sa ultrazvukom 35min.

Terapeutska masaža leđa sa ultrazvukom ima za cilj da razije napete delove leđa. Ovom masažom podstičemo cirkulaciju krvi i regeneraciju ćelija u koži putem ultrazvuka.

Sportska masaža 35min.

Sportska masaža se primenjuje pre ili posle intenzivnog treninga. Cilj sportske masaže je da brže i efikasnije otkloni sve štetne i nepoželjne posledice, koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora sportista. Sportskom masažom zagrevaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih stvari i mlečne kiseline iz organizma. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim povredama, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi. Masaža koja je idelana za skijaše.

Masaža toplom čokoladom 50 min.

Masaža toplom čokoladom je za prave hedoniste. Napravili smo idealan spoj za ljubitelje čokolade i masaže. Miris čokolade će otvoriti sva vaša čula i opustiti dušu i telo.

Candel masaža 50 min.

Masaža svećom je holistička masaža koja ima za cilj da ublaži fizički i psihički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže,kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje i zagrevali u kokosovoj ljusci. Na organizam deluje pozitivno,opuštajuće, budi čula i neguje kožu.

Anticelulit masaža sa ultrazvukom i pakovanjem 60 min.

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje.Masaža onih regija na telu na kojima se, po pravilu, javlja celulit. Uključuje se u sve anticelulitne tretmane i/ili može biti posebna, u posttretmanu nakon anticelulitnog programa. Poboljšava protok limfe i oslobađa potkožno tkivo nepotrebnog detritusa.

King masaža 50 min.

Kraljevska masaža ili masaža u 4 ruke je jedinstven tretman u našem hotelu. Sinhronizovanim pokretima dva terapeuta, sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika uz pažljivo izabrane preparate za kozu, blagotvorno se deluje na opuštanje mišića i smanjenje napetosti. Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta osluškuju vibracije Vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.

Masaža stopala 20 min.

Refleksologija je vrsta masaže za aktiviranje odbrambenih mehanizama organizma, za jačanje i očuvanje zdravlja. Sastoji se od terapeutske masaže usmerene na stopalo, skočni zglob i potkolenicu i blage stimulacije određenih tačaka stopala preko kojih se putem nervnog sistema stimulišu odbrambeni potencijali oslabljenih i obolelih organa. Sama metoda je prijatna i opuštajuća, a njen terapeutski efekat je izuzetan.

Masaža lica,vrata i dekoltea 20 min.

Masažom lica se podstiče cirkulacija i prokrvljenost tkiva, što koži vraća tonus i svežu boju jer se podstiče regeneracija ćelija i ćelijsko disanje. Masaža lica blagotvorno deluje i prilikom smanjivanja tamnih kolutova oko očiju i usporavanja nastanka bora i sitnih linija na licu.

MujEn Lux užitak 60 min.

Za Vas smo napravili specijalan paket. Za sve ljubitelje masaže i fish spa tretmana ovaj paket je idealan za Vas.

MujEn Lux exclusive 115 min.

Paket MujEn Lux exclusive Vam nudi: Naš najprodavaniji tretman tela “Orient” koji podrazumeva piling celog tela od kafe, masku od eukaliptusa, relax masažu celog tela u trajanju od 50 min. I nas jedinstveni tretman na Kopaoniku fish spa.

Zakaži termin